Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Polieri Orion Tech betonkeverő gépcsalád

A Turbosol Kft. közel 20 éve alakult, célunk a vásárlók érdekeit teljes mértékben kielégíteni, gépesítés előtt segítséget nyújtani a legmegfelelőbb géptípusok kiválasztásában, műszaki tanácsadást adni, valamint kipróbálási lehetőséget biztosítani a maximális elégedettség eléréséhez. A Polieri betonkeverő gépek 230V-on működnek, ezáltal minden építkezési helyszínen könnyedén alkalmazhatóak, mely nagyban hozzájárul sikerességükhöz mind magyar, mind a nemzetközi piacon egyaránt.

 

Tovább a Polieri Tech gépekhez

 

A Polieri Orion Tech betonkeverő gépcsalád tagjai


1.    Polieri Orion tech 190: a Polieri Tech gépcsalád legkisebb tagja, mely kimondottan csendes, és kiválóan alkalmas beton és habarcs kikeverésére, előállítására. Kialakítása masszív, a 140 literes keverődob és a lapátok öntött acélból készültek, mely nagy teherbírást, gyors és optimális keverést tesz lehetővé. Az építőipari gépeknél nagy gondot tud okozni a mozgó részeken lerakódó anyag, melyek itt teljesen zártak így ez nem fordulhat elő.

2.    Polieri Orion Tech 250: a Polieri Tech betonkeverő típusainak következő tagja, mely már 200 literes dobbal rendelkezik, ennek ellenére könnyen, kis erőkifejtéssel, fogaskoszorú vagy bármi egyéb kitámasztó módszer nélkül egyszerűen használható. Akár üres akár megrakott állapotban, tele van a dob, az önzáró csigahajtómű lehetővé teszi, hogy a dőlésszögét könnyedén megváltoztassuk. A keverődob így könnyen nagy mennyiségű anyag feldolgozását teszi lehetővé. Minden mozgó részek ennél a modellnél is teljesen zártak, hozzájárulva a hosszabb hasznos élettartamhoz.


kiváló teljesítményű keverő gépek

Egyszerű kezelhetőség és nagy dobkapacitás a Polieri Tech betonkeverőkkel


3.    Polieri Orion Tech 350: Ez a modell előbbi társainál nagyobb, súlya eléri a 180 kg-ot, azonban itt sincs szükség nagy kézi erőre vagy egyéb módszerre, az önzáró csigahajtómű segítségével könnyedén tudja a 300 liter kapacitású dob dőlésszögét beállítani, legyen akár üres akár megrakott állapotban.

4.    Polieri Orion Tech 450: a Polieri Tech gépcsalád legnagyobb képviselője. Dobkapacitása 400 liter, mely minden építkezésnél kiváló segítséget nyújthat. Használata épp olyan könnyű, mint a többi Polieri betonkeverőé. A hajtóműves keverő kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé. Ideális nagy mennyiségű anyag keverésére, optimális és homogén összetétel mellett. Már robbanómotoros kivitelben is rendelhető!

A gépek karbantartásához nincs szükség nagy energiabefektetésre, elegendő a napi használat utáni dobtisztítást elvégeznünk!  Más gépektől eltérően Polieri Tech gépeink nem igényelnek zsírozást, vagy egyéb kenőanyagot, melyek csak elősegítik a szennyeződések felgyülemlését ezeken a részeken. Gépeink az UNIO-s normák szerint készülnek és megfelelnek a rájuk vonatkozó szabályoknak.

 

Tovább a Polieri Tech gépekhez

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: betonkeverő