Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Betonozás házilag bérelt Turbosol betonkeverővel

Napjaink munkaerő piaci viszontagságai minden területen éreztetik hatásukat. A leginkább érintett ágazatok között a vendéglátóipar mellett ott az építőipar is. A szűnni nem akaró megrendelések még a legrugalmasabb és legbiztosabb lábakon álló vállalatoknak is komoly kihívást jelent. Sajnos nem ritka, hogy heteket, de akár hónapokat is kell várni egy jó szakemberre. Az idő és szakemberhiány Önt is lépésre készteti?


Hatékonyságra, precizitásra és megbízhatóságra egy bérelt betonkeverő révén is szert tehet, ismerje meg cégünk ajánlatát:


1. Polieri Tecnomix kényszerkeverő


Egyik legnagyobb vonzerejét egyszerűen kivehető lapátaiból fakadóan könnyű tisztítása adja. Nagyon könnyű kezelni, pontos munkavégzésre ad lehetőséget. Ha gyorsan szeretne minőségi konzisztenciához jutni ez a legjobb választás.


2. Polieri Orion Tech 350


Könnyű kezelhetőség jellemzi ezt a modellt is. A különbség az előzővel szemben, hogy itt nagyobb a munka hatásfoka, mivel egy zárt rendszerben történik az anyag keverése, így nem kell tartani attól, hogy az anyag idő előtt megköt.

 

 zárt rendszerű betonkeverő bérlése

 

3. Mi kell a betonkeverő bérléséhez?


Legyen szó albérletről, autóbérlésről vagy jelen esetben betonkeverő bérléséről szükség van azonosító igazolványra, adott összegű kaucióra illetve a napi vagy a havidíj megfizetésére. A bérlés előnyei közé tartozik, hogy a gép amortizációja, általános javítási/karbantartási költségei nem a bérlőt terhelik, hanem a tulajdonost, így egy igazán hatékony és pénztárcabarát megoldás eseti feladatok ellátására.


Kíváncsi a részletekre? A bérelhető gépeink teljes listájáért keress fel weboldalunkat.

 

Tekintse meg bérelhető betonkeverő kínálatunkat!

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: betonkeverő