Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Officine Polieri srl - 1982 óta a gépgyártás szolgálatatában: ismerje meg Ön is!

Cégünk közel 20 éve igyekszik kielégíteni a vásárlói igényeket, és hogy ezt elérjük csakis olyan cégekkel dolgozunk együtt, akikkel értékeink hasonlóak. Számunkra fontos a minőségi termék és hogy vásárlóink elégedetten távozzanak, ezért műszaki tanácsadással és kipróbálási lehetőséggel nyújtunk segítséget a számukra megfelelő termék kiválasztásában. Az Officine Polieri srl által gyártott eszközök tökéletes választás a minőségi kivitelezéshez. Ismerje meg Ön is partnerünket és termékeit, melyek Önnek is segítségére lehetnek.

 

Tovább a Polieri Tech betonkeverő gépekhez!


Officine Polieri srl.


Officine Polieri srl 1982 óta tevékenykedik az építőipari gépgyártás területén és szerzett ez idő alatt hírnevet a világ számos országában. A 36 éves tapasztalat lehetővé teszi a vásárlói igények magas szintű kielégítését és az innovatív termékek kínálatát.

A gyár Olaszország keleti részén, 25.000 négyzetméteren terül el, a legmodernebb gépekkel és berendezésekkel felszerelve. Termékeik között megtalálhatók betonkeverő gépek, fűrészgépek, kényszerkeverők de dömperek és daruvillák is. Gyártás során fokozottan figyelnek a minőségi anyagok használatára és a tökéletes kivitelezésre. A folyamatos belső szakmai képzések lehetővé teszik a termékek folyamatos javítását és fejlesztését, azok vásárlói igényekhez alakítását.


modern betonkeverőgép

Polieri Tech betonkeverő gépcsalád a minőségi munkáért


A Turbosol Kft által is forgalmazott Polieri betonkeverő gépekről és még számos további termékünkről ide kattintva olvashat.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek