Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A BARIKELL gépcsalád egytárcsás betonsimító gépei

A Turbosol Kft. célja a vásárlóink igényeinek kielégítése a legmagasabb szinten, a segítségnyújtás és a műszaki tanácsadás a számukra legmegfelelőbb gépek kiválasztása során. A Barikell betonsimító gépcsalád egytárcsás és ikertárcsás tagjai a legnépszerűbb termékeink közé tartoznak. Nagy segítséget nyújtanak mind az aljzatbeton mind az ipari padló készítőknek egyaránt. Széles palettakínálatukban mindenki megtalálhatja a számára ideális gépet, mely segítségére lesz a munkák sikeres elvégzésében.

 

Tovább a Barikell betonsimító gépekhez

 

A Barikkel betonsimító gépcsalád egytárcsás tagjai


Az egytárcsás simítók egy darab négy propellerből álló „helikopterrel” rendelkeznek. Az ilyen helikopter rendszerű betonsimító gépek jól helytállnak az aljzatbetonok vagy ipari padlók készítésénél legyen szó egy kis méretű családi házról vagy egy ipari csarnokról. A Barikell forgótárcsás gépeivel tükörsima beton felület is készíthető. A tömör és egyenletes eldolgozás lehetővé teszi a drága padlókiegyenlítő anyagok elhagyását.


Egytárcsás betonsimító gépeink:


1.    Barikell Moskito 60: benzines és elektromos motorral is rendelhető ezáltal még jobban alkalmazkodva a felhasználói igényekhez és körülményekhez.

2.    Barikell Moskito 75: az előbbi típushoz képest nagyobb munkafelületen képes egyszerre dolgozni 750 mm-es felületnagyságának köszönhetően, ezáltal a nagyobb munkaterületen is gyorsan és precízen haladva.

3.    Barikell MK 4-90: még nagyobb munkafelülettel és széles választékkal áll rendelkezésünkre. Négyféle motortípus közül választhatunk teljesítménytől függően. További kiegészítőkkel pedig még hatékonyabbá teheti munkánkat, ilyen kiegészítő a simítótányér, a simító készlet(papucs), a glettlapát készlet, a kombinált lapát készlet vagy a hordozó kerekek.

4.    Barikell MK 4-120: ez a típus az egytárcsás készülékek legnagyobb tagja 1200mm-es munkafelületével. Háromféle eltérő teljesítményű motor közül választhatunk a felhasználási igényektől függően.

5.    Barikell HP 600: a Barikell gyár HP típusú betonsimító gépei egy kedvezőbb árkategóriát képviselnek, mely a gazdaságosabb kivitelezésnek köszönhető. Alaptulajdonságaikban, teljesítményükben és motor szempontjából azonos feltételekkel rendelhetőek, mint hasonló tudású társaik. A kedvezőbb ár fekvés csak a kinézetük megváltozását eredményezte. Kedvelt típusa lehet azon cégeknek melyek gépek bérbeadásával foglalkoznak, illetve olcsóbb költségvetéssel rendelkező kivitelezőknek.

6.    Barikell HP 900: Nagy munkafelületével ez a típus is a nagyobb munkafelületekhez nyújt gyors és hatékony segítséget kedvező áron.


Barikell egytárcsás kézi vezérlésű gép

Barikell HP 900 gyors és gazdaságos betonsimításért


7.    Barikell HP 1200: ipari csarnokok kivitelezésénél nyújthat nagy segítséget 1200 mm-es munkafelületével, növelve a precíz és gyors kivitelezést.

Egytárcsás betonsimítóinkról és még számos további termékünkről ide kattintva olvashat.

 

Tovább a Barikell betonsimító gépekhez

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: betonsimító gép