Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Telepített Betonvasvágó Gépek

OF.ME.R. Az srl több mint harminc éve működik az építőipari gépek ágazatában, betonacél vágógépek gyártására szakosodott betonacél rudak vágásához, építkezéseken.
Nagy teljesítményű és megbízható, könnyen karbantartható és használható termékek, amelyeket Olaszországban és külföldön is nagyra értékelnek kiváló minőség-ár arányuk, valamint a Gyártó által nyújtott kifogástalan értékesítési és vevőszolgálati szolgáltatások miatt.
Minden OF.ME.R. A címkés vágógép biztonsági ráhagyással van felszerelve, és képes megbirkózni a legfárasztóbb munkaidővel, ami minden legnagyobb építkezésen közös.
A betonacél-feldolgozó egységeink elkészítéséhez használt minden egyes részletet gondosan tesztelünk a szerelési folyamat során, és a készterméket szigorú minőségellenőrzésnek vetjük alá a szállítás előtt.
A motorokat szigorúan Olaszországban gyártják, és úgy tervezték, hogy optimalizálják és javítsák az egyes gépek teljesítményét, például a legjobb elérhető márkák elektromos alkatrészeit.
Mérnökcsapatunk szakértelmét a Megrendelő rendelkezésére bocsátja, hogy az alapmodell - ahol szükséges - változtatásokat hajtson végre, kielégítse az egyes piacok igényeit és sajátosságait.
Rendezés: