Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

OFMER Asztali betonvas hajlító, betonvas vágó Gépek

Amit az OFMER ajánl Önnek: gépi betonvas hajlító és betonacél hajlító gépek


Az elmúlt harminc évben az OFMER folyamatosan arra törekszik, hogy mindig a legújabb építési technológiákat használva hozza létre a széleskörű választékot betonacél hajlító eszközeikből számos nehézipari terület számára. A gépek megfelelő kialakításához rengeteg munka és tapasztalat szükséges, amivel az OFMER munkatársai mindannyian bőségesen rendelkeznek.

Kombinált gépek: betonvas vágó és betonvas hajlító gép egyben


Ha vasat szeretnénk megmunkálni, de nem áll szándékunkban feleslegesen nagy összeget fordítani rá, és a pénztárcánkat is célszerűbb lenne megkímélni, akkor egyszerűbb, ha két külön funkciójú gép helyett, csak egyet veszünk. Cserébe ezeknek minden szükséges funkciója rendelkezésre áll a számunkra. A kombinált gépeknek a kezelését meglehetősen egyszerű elsajátítani.

Miért éri meg jobban egy betonvas hajlító gép, mint a hegesztés?


A kevesebb néha több

Összehegeszteni általában több különálló munkadarabot szoktunk, viszont a vasnak a hajlításakor csak egy alkotórésszel van dolgunk, így nem áll fent annak a veszélye, hogy az idő múlásával az újra kettéválik a hegesztés mentén. A hegesztés elhagyása megnöveli a vas szilárdságát, így az strapabíróbb, tömörebb lesz.

Esztétikusabb, szemrevalóbb a végeredmény

Sok helyen észre lehet venni, hogy hegesztés után ott marad a hegesedés, a felgyülemlett anyag, ami a két vas közötti összeforradás közben alakul ki. Ha viszont a betonvasat hajlítjuk, akkor nem lesz ilyen fennmaradt felesleg, a hajlítás mentén, sima egyenletes lesz a felület.

Számos funkcióval rendelkezik

Mindegyik munkafázis elvégezhető vele a vas megmunkálása során. Alkalmas a vas feldarabolására, hajlítására, spirálhajlításra, kengyelhajlításra, vagy a betonvas méretre vágására. Ezeket a munka szakaszokat nagy erővel hatja végre, torzulás nélkül, megfelelő ellenállással. A vas hajlító gépek olyan hatékonysággal rendelkeznek, hogy használójuk sok éven keresztül élvezhesse velük a munkát.

betonvas hajlító
A vashajlítókat kreatív célokra is fel lehet használni, például faajtók díszítésére

Betonacél hajlító gép az egyszerű és minőségi munkáért cserébe


A betonvas hajlító gépek eléggé széles körben elterjedt kézi eszközök, amelyek tökéletesen alkalmasak a betonvasaknak a helyszíni vágására, hajlítására. Kezelhetőségük kis méretükből és súlyukból adódóan jóval egyszerűbb a tőlük nagyobb elektromos gépezetektől. Kiváló minőséggel bíró gépek, amelyek az erős használatnak is ellenállnak torzulás nélkül. Nem beszélve arról, hogy rozsdamentes anyagból készültek, amely szintén azt teszi lehetővé, hogy hatékonyan és hosszú évekig tudják végezni a munkát.

Mit várhatunk el, avagy miért jó egy betonacél hajlító eszköz?


Kisméretű gép, nagymértékű munka

Ezek a félelmetes, nagy teljesítményű betonvas hajlító gépek úgy lettek kialakítva, hogy óriási erejüket belesűrítettük egy kompakt szerkezetbe, hogy akár egy asztalon is elférjenek. Súlyuk nem haladja meg a 1000 kg-ot sem, éppen ebből kifolyólag használatuk egyszerű és a munka gyorsan kivitelezhető. Relatíve könnyű súlyukból és kis termetükből adódóan könnyen szállíthatók, így helyszínre vihető a vas megmunkáláshoz. 

Sokoldalúság

Válasszon kollektív kínálataink közül!

Széleskörű választékunkból több különböző méretű betonacél hajlító gép áll rendelkezésre minden kedves vásárló számára, amivel a kisebb méretű betonvasaktól kezdve az egészen nagyokig egyszerűen megmunkálhatók lesznek. Hatékonyságukat már számtalanszor bizonyították. Több tényezőtől is függhet betonvas hajlító ár: az adott eszköz fajtájától, méretétől és a hozzá választott kiegészítő eszközöktől is.

A „kettős hajlítás” végrehajtása 

Minden betonvas hajlító gépezet úgy lett kialakítva, hogy széles forgólappal rendelkezzenek. Ezek a nagyobb ívelési sugarak megközelíthetőségében játszanak szerepet, a hosszú nyergek pedig a „kettős hajlítást” teszik lehetővé. Az új technológiának köszönhetően több vasrúd egyszerre történő meghajlítása és vágása is lehetségessé vált.

Öntörő motorok

Ezek a gépek Olaszországban gyártott, előre beépített, úgynevezett öntörő motorokat tartalmaznak, amik tökéletesítik és helyreállítják bizonyos egységeknek a feldolgozó teljesítményét, tehát például jó minőségű árammal működő alkatrészeit.


betonvas hajlító gép ár
Egy vaskerítés sok százezer forintba is kerülhet, viszont vashajlítóval bármennyit készíthetünk!

Mit nyújt az Ön számára egy betonvas hajlító gép?


A betonacél hajlító gép számottevően sok funkcióval rendelkezik, hogy vásárlóinak minden kívánságát könnyedén teljesítse, ami vas hajlítással és vágással kapcsolatos.

  • Rozsdamentes anyagból készülnek, hogy hosszú ideig lehessen velük dolgozni.
  • Kettő előre beépített edzett acél penge található benne, amik a tökéletes vágásért felelősek, továbbá szükség esetén cserélhetők.
  • Könnyen karbantarthatóak a gépek, és úgy alakították ki őket, hogy használatuk se legyen komplikált.
  • Imbuszkulcs készletet adunk hozzá ajándékba, amely a megfelelő karbantartást szolgálja, valamint egy kerékkészletet, mely segíti a vashajlító használatát.
  • Minden egyes mechanikai alkatrészére külön-külön 2 év garanciát biztosítunk most.
  • A hajlítási szögeket nagy pontossággal kell meghatározni, amelyeket a két irányváltó csap tudja végrehajtani, ezzel a lemeznek a kerületén kell elhelyezni őket.
  • Az ellenőrző blokk a rúdnak az irányításához szükséges.
  • A benne lévő elektromos pedál azt a célt szolgálja, hogy a gép kezelője a két kezét szabadon tartva tudjon dolgozni, és a gépet minden oldalról meg tudja közelíteni, elősegítve ezzel a könnyű, kézenfekvő munkát.
  • Nem szabad kockáztatni! Előzzük meg a bajt beépített biztonsági rendszerrel! Vészhelyzet esetére két gombos vészleállító kapcsolót helyeztünk el az eszköz két ellentétes oldalán, hogy a készülék azonnal leállítható legyen.
  • Ipari csatlakozóval ellátott készülék, az áramforrás könnyű elérhetőségéért.