Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Asztali Betonvashajlító Gépek

1984 óta az OF.ME.R. Kft. betonacél rudak hajlítására szolgáló gépek széles választékát gyártja.

Nagy teljesítményű, biztonságos és intuitív termékek, amelyeket világszerte nagyra értékelnek kiváló minőség-ár arányukért, valamint a gyártó által nyújtott pontos értékesítésért és vevőszolgálatért.

Egy építkezésen elengedhetetlen a munka folyamatosságának biztosítása, különösen, ha határidőket kell betartani. Emiatt minden OF.ME.R. A hajlítógép olyan jellemzőkkel van felszerelve, amelyek alkalmassá teszik a fontos megmunkálási sebességek kezelésére.

A betonacél-feldolgozó egységeink elkészítéséhez használt minden egyes részletet gondosan tesztelünk a gyártási folyamat során, és a készterméket a szállítás előtt szigorú minőség-ellenőrzésnek vetjük alá.

Az összes hajlítógépre telepített és szigorúan Olaszországban gyártott öntörő motorokat úgy tervezték, hogy optimalizálják és javítsák az egyes gépek feldolgozási kapacitását, például az elérhető legjobb márkák elektromos alkatrészeit.

Mérnökcsapatunk szakértelmét a Megrendelő rendelkezésére bocsátja, hogy az alapmodell - ahol szükséges - változtatásokat hajtson végre, kielégítse az egyes piacok igényeit és sajátosságait.

Rendezés: