Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Asztali Kengyelhajlító Gépek

Rendezés:

Amit a betonvas kengyelhajlító gépeinkről tudni lehet:


Egyszerű használat, kézzel üzemeltethető

A nálunk kapható asztali kengyelhajlító gépeket úgy hozták létre, hogy azoknak a kezelése megkönnyítse a nehéz munkát végző emberek feladatát, mindemellett könnyű a gépezet működtetésének az elsajátítása is. 

Méretük csökkentett, hatékonyságuk megnövelt

A kengyelhajlító gép tervezésekor azt is számításba vették a készítők, hogy a szerkezetet könnyű legyen hordozni, és a súlya ne okozzon gondot, ne legyen túlságosan fárasztó a tartása. Terjedelmét tekintve meglehetősen praktikus, ugyanis mind a négy lába levehető. A mérete könnyen becsaphatja az embereket, ugyanis hihetetlen ereje felülmúlja a képzeletet. Hatékonysága megannyi alkalommal bizalmat nyert a használóinál.

Öntörő motorral vannak ellátva

Az öntörő motorok a kengyelhajlító gép egyik beépített alapfelszereltségének számítanak, ami ahhoz szükséges, hogy a munka folyamán helyre tudja állítani és optimalizálni tudja az eszköznek bizonyos részeit. A minőség eredeti olasz, hiszen az öntörő motorok is Olaszországban készültek és lettek beépítve a gépekbe.

Miért jó egy kengyelhajlító gép?


Az asztali kengyelhajlítókat arra a célra teremtették, hogy a kisebb vasrudak mindennapos megmunkálása, hajlítása egyszerű legyen, és minél kevésbé fárasztó akár egy hosszabb munka során is. A gépek praktikus, egyszerűen kezelhető szerkezetek. Megannyi funkciója még jobban leegyszerűsíti ezt az alapból nehéz munkát. Olasz minőségű alkatrészei méginkább segítenek abban, hogy a készülék a lehető legstrapabíróbb legyen, és hogy hosszú évekig lehessen élvezni a vele folytatott munkát.

Milyen extrákat kapunk a termék mellé?


A kengyelhajlító gépek elektromos panellel lettek ellátva, ami abból a szempontból is ideális, hogy egy akkumulátoros kiadásnál az akkumulátor súlya is hozzáadódik a fogni való szerkezethez. 

  • Kengyeles lineáris mérőt adunk hozzá, hogy megkönnyítsük a munkát.
  • Szerszámos ládával küldjük a csomagot, amit a dolgozó magánál tud tartani és minden fontos kelléket azonnal használatba tud venni.
  • Imbuszkulcs készletet tartalmaz a küldeményünk, hogy a gép karbantartása ne okozzon problémát, és gyorsan, helyben elvégezhető legyen.
  • Az ellenőrző blokk egy szükséges alaptermék a kengyel megfelelő elhajlításához, a betonvas kengyelhajlító erejét a megfelelő helyre igazítja, hogy a végtermék, vagyis a vasrúd ne legyen eldeformálódva.  

Termékeinkre két év garanciát biztosítunk, így ha bármilyen probléma fellépne a termékkel kapcsolatban, akkor is kereshet minket bizalommal!