Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Asztali betonvas hajlítók, vágók (KOMBINÁLT GÉPEK)

A betonacél rudak egy termékkel történő vágásának és hajlításának lehetőségét a kombinált gépek adják: olcsó és nem terjedelmes megoldások, ideálisak meglehetősen korlátozott munkamennyiségű építkezéseken.
Az elmúlt tíz évben a piacon az OF.ME.R. Evo betonacél-feldolgozó gépek sorozata. a legújabb építési technológiák eredménye, amelyeket az idők során szerzett tapasztalatokhoz alkalmaznak.
A redukciós sebességváltó és a vágókar monoblokkot alkotnak gömb alakú öntöttvasból, ugyanolyan ellenállással, mint a vas. A hegesztés teljes hiánya jelentős szilárdságot és tömítést biztosít a terméknek.
Mindezek az egységek alapkivitelben széles forgólappal készülnek, amely lehetővé teszi nagy ívelési sugarak elérését, valamint hosszú nyergekkel, amelyek lehetővé teszik a „kettős hajlítás” végrehajtását.
Az összes ilyen gépre telepített öntörő motorok, amelyeket szigorúan Olaszországban gyártottak, és úgy tervezték, hogy optimalizálják és javítsák az egyes egységek feldolgozó kapacitását, például a legjobb elérhető márkák elektromos alkatrészeit.
Félelmetes, nagy teljesítményű és könnyen karbantartható gépek, amelyekben a gyártó erősen hisz, és 2 év garanciát ad minden mechanikai alkatrészére.
Mérnökcsapatunk szakértelmét a Megrendelő rendelkezésére bocsátja, hogy az alapmodell - ahol szükséges - változtatásokat hajtson végre, kielégítse az egyes piacok igényeit és sajátosságait.
Rendezés: