Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A BARIKELL ikertárcsás betonsimító gépeivel, a még gyorsabb kivitelezésért

A Barikell gépcsalád egytárcsás és ikertárcsás tagjai cégünk legnépszerűbb termékeink közé tartoznak, és nem véletlen. Betonozás során az egyik legfontosabb a beton felületének simává tétele, hogy az tömör és egyenletes legyen. A Barikell betonsimító gépek a kivitelezés során nagy segítséget nyújtanak mind az aljzatbeton mind az ipari padló készítőknek egyaránt. Széles palettakínálatuk nagyban hozzájárul sikerességükhöz mind magyar, mind a nemzetközi piacon egyaránt.

 

Tovább a Barikell betonsimító gépekhez

 

A Barikkel betonsimító gépcsalád ikertárcsás tagjai


Az ikertárcsás gépek nevükből adódóan többek között abban különböznek egytárcsás társaiktól, hogy nem egy, hanem két darab négy propellerből álló „helikopterrel” rendelkeznek. Az ilyen kéttárcsás helikopter rendszerű betonsimító gépek még hatékonyabban alkalmazhatóak aljzatbetonok, ipari padlók készítéséhez a családi házaktól, egészen az ipari csarnokokig. A forgótárcsás kialakítás lehetővé teszi tükör beton felület készítését, ezáltal a további munkálatokat leegyszerűsítve.


Ikertárcsás betonsimító gépeink:


1.    Barikell MK 8-75: tökéletesen alkalmas nagy területek gyors és precíz simításához, ülő felülettel mely könnyebbé és kényelmesebbé is teszi a munkát:


2.    Barikell MK 8-90: két, egyenként 8 lapáttal rendelkező tárcsái nem keresztezik egymást, így munkaterülete eléri az 1940 mm-t. A betonfelület simításához simítótányér vagy simítópapucs használható ugyanis a rotorlapátok ennél a típusnál nem érnek egymás síkjába. Plusz kiegészítőként használhatunk még glettlapátot a glettelési munka gyors elvégzéséhez.

3.    Barikell MK 8-120: nagy, 2540 mm-es munkaterületével egyszerre nagy területet képes feldolgozni. A lapátok ennél a típusnál sem keresztezik egymást, különféle kiegészítőkkel tökéletesen az igényekhez szabható.

4.    Barikell MK 8-120 HCS: a tárcsák kialakítása és a munkaterület nagysága megegyezik az előbb említett típuséval, viszont itt a hajtás egy hidraulikus joystickkal történik:


5.    Barikell MK 12-160 HCS: ennél a típusnál már összesen 12 lapát helyezkedik el a két tárcsán. Itt is hidraulikusan történik a meghajtás, továbbá kétféle motortípus közül választhatunk teljesítménytől és üzemanyagtól függően.

6.    Barikell OL-90: 1760 mm -es munkaterülettel áll a kivitelezők segítségére. A lapátok ennél a típusnál már egymás forgássíkjába nyúlnak így nem alkalmazható simítótányér!

7.    Barikell OL-120: az egymássíkját keresztező típusok közül ez rendelkezik legnagyobb munkaterülettel, ami 2140 mm. Diesel és benzinmotorral is rendelhető. A lapátok keresztezése miatt is sem használható simítótányér.

8.    Barikell OL-120 HCS: ez a típus magában hordozza a legtöbb tulajdonságot. Nagy munkafelülettel rendelkezik, a 2x8 lapát keresztezi egymás síkját, irányítása pedig a hidraulikus joystickkal könnyedén és gyorsan lehetséges.

Ikertárcsás gépeinkről és még számos további termékünkről ide kattintva olvashat.

 

Tovább a Barikell betonsimító gépekhez

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: betonsimító gép