Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Husqvarna BMS-220ADB Padlóeltávolító, Kaparó

Youtube videók

Husqvarna BMS-220ADB Padlóeltávolító, Kaparó

Gyártó: Blastrac

A BMS 220ADB ráülős kaparógép ideális a közepes és nagy méretű alkalmazásokhoz, és további előnye, hogy a nagyobb sokoldalúság érdekében akkumulátorral működik. Emellett teljes mozgásszabadságot biztosít. A padlókaparó a 12 nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően 6–8 órás üzemidővel rendelkezik. Az akkumulátortöltő IP66-os védettségű, egyszerű USB-naplózási rendszerrel a töltési/lemerülési információkhoz.

A BMS 220ADB nagyon jól manőverezhető, egy helyben megfordulási lehetőséggel, nyomot nem hagyó gumiabroncsokkal és teljes hidraulikus vezérléssel. A kezelő kényelmes ülésen ül, ahol a gépet felhasználóbarát karokkal tudja kezelni az előre- és hátramenethez, valamint a kés beállításához. Attól függően, hogy milyen típusú padlóburkoló anyagot szeretne eltávolítani, a kések vagy vésők széles választékából választhat.

A padlókaparó könnyen és gyorsan eltávolít mindenféle padlóburkoló anyagot, beleértve a keményfa parkettát, kerámiát, linóleumot, vinilt, szőnyeget, ragasztót, csempét stb.

Műszaki Adatok:

MŰSZAKI ADAT

BMS 220ADB

BMS 220ADB | 48VDC BATTERY + 230VAC CHARGER | EU

970 61 54‑01

MOTOR  
Output power 4 kW
Áramforrás Akkumulátor
MŰSZAKI JELLEMZŐK  
Munkaszélesség 5 cm
Művelettípus Ráülős
MÉRETEK  
Max vágási magasság 1 700 mm
Max vágási mélység 685 mm
Max vágási mélység 1 350 mm
Súly 1 142 kg
HANG ÉS ZAJ  
Zajszint 77 dB(A)
REZGÉS  
Vibráció a fogantyúnál 0,5 m/s²