Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Estrich pumpa beépített kompresszorral Turbosol Transmat 27.45 DCBP beemelő kanalas, szánkós kivitelben

Turbosol Transmat 27.45 aljzatbeton keveréséhez szállításához alkalmazható, a szállítást egy Yanmar dízelmotororral meghajtott levegő kompresszor végzi.

A padló burkolásához szükséges anyagok keverő és szállító TRANSMAT 27.45 gép a piac követelményeihez legjobban alkalmazkodik, mely köszönhető a magas szintű teljesítményének, a keverékek kitűnő minőségének, megbízhatóságának, egyszerűségének, termelési gazdaságosságának és a nemzetközi bizottsági szabályoknak való megfelelőségének. Különös módon alkalmas padlóburkoló munkálatokra. A gép tartályürülés jelző automatával van ellátva, mely által a szállítási ciklusidő jelentősen lerövidül.

DCB típus (beemelő kanalas):  A beemelő kanál nagyon hasznos nagyobb mennyiségű anyag továbbításánál, mivel ennek használatával lerövidül a ciklusidő, ameddig a gép pumpál, addig a következő keverendő anyag mennyiség már a beemelő kanálba be van töltve, óránként ez 3-4 plusz, keverést eredményez.

 

DCBP típus: A behúzó lapáttal a sóder berakását tudjuk megkönnyíteni, a beemelő kanálba, ezáltal a gép teljesítménye szintén nő,illetve a kezelő személyzetet kíméljük.