Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FIORI DB 560 T Betonkeverő

Ha a mobilitás, a stabilitás és a mozgékonyság feltétlenül szükséges a betonszállításhoz használt járművekben, akkor nem lehet jobb választás, mint a DB 560 T terepjáró betonkeverő. Lenyűgöző terepjáró teljesítményét alacsony súlyának, hidrosztatikus hajtásának és négykerék-kormányzású 4WD-nek köszönhetően érik el.

A DB 560 T ezért kiváló terepjáró. Az egyedülálló vezetési megfordíthatóságának köszönhetően a DB 560 T ideális eszköz a beton szállításához alagutakban, aknákban és gyakorlatlan területeken, korlátozott mozgásteret biztosítva. A szállítás során a kettős kúpos dobnak, a kettős spirálnak és a konvex fenéknek köszönhetően állandó és homogén minőség biztosított, a beton szétesése nélkül.

 

A mindössze 3 méteres magasságának, a 4 kormánykeréknek (három kormányzási lehetőséggel) és a megfordítható vezetőülésnek köszönhetően a jármű könnyen mozoghat zárt terekben, például alagutakban, aknákban, barlangokban, földalatti vasutakban, vízerőművekben és csatornaépületekben. . Ezenkívül az első kormányos oszcilláló differenciáltengely, a nagyobb gumiabroncsokkal és a nagynyomású gépjármű hidrosztatikus sebességváltójával megkönnyíti a vezetést és a felszerelések ellenőrzését bármilyen terepen.

Műszaki adatok