Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kézi vagy asztali polisztirol vágót válasszunk?!

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az épületek szigetelése, ezért nem elhanyagolható a legjobb minőségű polisztirol vágó beszerzése a pontos és precíz munkavégzés érdekében. Nem csak az építkezések során, de polisztirol habból készült dekorációs elemeknél is fontos, hogy a választott eszközzel könnyen és pontosan tudjuk a megfelelő formát kivágni. A Turbosol Kft. termékei minden esetben a legjobb segítséget nyújtják, hiszen célunk a vásárlók segítése a számára legmegfelelőbb termék kiválasztásában.

 

Ismerje meg termékkínálatunkat!


Milyen típusú polisztirol vágót válasszon aktuális megbízásához?


1. Kézi polisztirol vágó

Amennyiben egy kis helyen is elférő, könnyű, gyorsan beüzemelhető és használható eszközt szeretne, válasszon kézi termékeink közül. A Turbosol Kft. által forgalmazott Handycut és Minicut kézi polisztirol vágók hatékony megoldást nyújtanak a megmunkálás során, tiszta, precíz vágást tesznek lehetővé. Kis méretük miatt könnyen szállíthatóak, mindig rendelkezésre állnak.


2. Asztali polisztirol vágó

Nagyobb méretű hőszigetelő lapok vágásánál célszerűbb egy asztali polisztirol vágóba beruházni. Gyorsabb és pontosabb vágást tesz lehetővé kisebb társaihoz képest. Nincs szükség a vágási vonal előzetes berajzolására, könnyen felállíthatóak, mindezek mellett a strapabíró porfestett alumínium váz és a minőségi anyagok hosszú élettartamot tesznek lehetővé. A Turbosol termékeivel profi munkát végezhet, legyen szó a falak hőszigeteléséről vagy dekorációk készítéséről.


Tekintse meg asztali polisztirol vágó gépünket munka közben:

Bármilyen típusú, méretű vágóra is van szüksége a tökéletes minőségű munkához, cégünknél megtalálja az aktuális megbízásának legmegfelelőbb darabot!

 

Ismerje meg polisztirol vágó termékkínálatunkat!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hasznos tudnivalók polisztirol vágó