Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kreber betonsimítókkal a tökéletesen sima betonért

Betonozás során a beton minőségi összeállításán és előkészítésén túl nem hagyhatjuk figyelmen kívül annak utókezelési munkálatait. Az időtálló betonfelület kialakításához a megfelelő eszközökön és gépeken kívül szakszerűség és kellő odafigyelés szükséges. A beton lerakása és elegyengetése után következhet annak tömörítése a felesleges levegő eltávolítása majd a felületkezelés. A tökéletesen sima felület eléréséhez betonsimító gépre van szükségünk, amelyet megvásárolhatnak, vagy akár adott időre ki is bérelhetnek – már amennyiben cégünket választja ehhez partneréül!


KREBER Elektromos Betonsimítók


A betonsimító gép megvásárlása vagy bérlése esetén találkozhatunk egy, illetve kéttárcsás gépekkel is. Attól függően, hogy mekkora területen kívánjuk használni, dönthetjük el, hogy, melyik típusú gép a legmegfelelőbb számunkra. A Turbosol Kft által is forgalmazott Kreber betonsimítók egytárcsás kivitelűek, melyek kisebb területen is hatékonyan és gyorsan alkalmazhatóak, hogy elérjük a tökéletes, sima betonfelületet. A Kreber cég már több éves tapasztalattal áll a világ számos területén az építőipari szegmensben tevékenykedők rendelkezésére.

 

Ismerje meg teljes KREBER betonsimító kínálatunkat!

 

KREBER K600-E Elektromos betonsimító gép

A KREBER K600E elektromos meghajtásának köszönhetően tökéletesen alkalmazható azokon a helyeken, ahol nem lehetséges benzin üzemű gépekkel dolgozni. Helikopter rendszerű, rotoros meghajtású, négy simítólapáttal felszerelve. A viszonylag kisméretű, 600mm-es tárcsaátmérő lehetővé teszi a kisebb építkezéseken, családi házaknál való alkalmazását is. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően ezek a gépek sokáig szolgálhatnak minket, borításuk cseppálló és nem igényelnek jelentős karbantartást.


Ismerje meg a KREBER K600-E technikai adatait!

    Munkaszélesség: ø 600 mm
    Súly: 45 kg
    Lapátok száma: 4 darab
    Lapátállítás szögtartománya: 0-15°
    Motor típusa: Elektromos
    Motor típusa: 230V
    Motor teljesítménye: 1 100W
    Védelem: Cseppálló szigetelés IP55
    Termelékenység: ~75 m²/h


Kreber k600-e egytárcsás betonsimítógép

KREBER K600-E


KREBER K600 ETP Elektromos betonsimító gép

A KREBER K600 ETP előző társához hasonlóan elektromos (230V) meghajtású, kis munkafelületének köszönhetően a kis alapterületű helyeken is könnyen dolgozhatunk vele. A betonsimító tárcsa felfüggesztése négy csavarral történik, mellyel óránként akár 75 m2 megmunkálására is alkalmas. Borítása cseppálló, minőségi, időtálló alapanyagokból kialakítva. Használatával tökéletesen sima felület érhető el, így akár a padlókiegyenlítő anyagok használata el is hagyható.


Ismerje meg a KREBER K600 ETP technikai adatait!

    Munkaszélesség: ø 600 mm
    Súly: 39 kg
    Tárcsaátmérő: ø 600 mm
    Motor típusa: Elektromos
    Feszültség: 230 V
    Motor Teljesítménye: 1,1 KW
    Védelem: Cseppálló szigetelés IP55
    Termelékenység: ~75 m²/h


Kreber k600 etp egytárcsás gép

KREBER K600 ETP


Bármilyen típusú gépre is van szüksége a tökéletes minőségű munkához, cégünknél megtalálja az aktuális megbízásának legmegfelelőbb darabot!

 

Ismerje meg teljes KREBER betonsimító kínálatunkat!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: betonsimító gép