Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milyen betonsimító ajánlott kisebb területeken az aljzatbeton elegyengetéséhez?

Mint minden munkavégzés, úgy a betonozás is egy több szakaszból álló folyamat. Az egyik ilyen egyszerűnek tűnő, mégis nagyon fontos fázis, a végső simítás. Ennél a munkaműveletnél a kiöntött betonfelület egy simító eszköz segítségével elegyengetésre, simításra kerül, így szépen eldolgozva készen áll a száradásra. Az aljzatbeton megmunkálásához többféle eszköz is használható, mint például a kézi betonlehúzó, a motoros vagy elektromos betonsimító gép.

KREBER elektromos betonsimító gép


A KREBER márka egy német cég, akik több, mint 25 éve állítanak elő – többek között - simító gépeket is. Jó minőségű, megbízható munkagépekkel és kiegészítőkkel szolgálnak az építőipar számára Európa szerte.

 

Kreber elektromos betonsimító gép

 

A KREBER elektromos betonsimító gép nagyszerű választás minden olyan szűk helyiségben végzendő munkához, ahol a nagy gépek használata nem kivitelezhető, mivel viszonylag könnyű és a kialakítása is megfelelő erre a feladatra. Munkaszélessége 600 milliméter. A rotoros, propelleres simító segítségével tökéletesen egyenletes felületet alakítható ki, ami kiváló alapot biztosít a padlóburkoláshoz. A simítógépet védőborítások és rácsok fedik le, hogy munka közben megóvják az Ön épségét, így nem kell tartani az esetleges sérülésektől. Mindemellett védik a simító eszközt és a munkaterületet is a károsodással szemben.  
A siker záloga a minőségi alapanyagok és a jól kiválasztott eszközök, melyeket cégünk biztosít az Ön számára, hogy garantáltan elismerésben részesüljön.

 

Egy megbízható, minőségi készülékre van szüksége az elvégzendő munkáihoz? Tekintse meg KREBER betonsimító gépeinket:

 

Tovább a KREBER elektromos simítókhoz!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: betonsimító gép