Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Oli tűvibrátor

Az OLI Egyesült Társaság a világszerte működő WAMGROUP leányvállalataként jött létre. Több, mint öt évtizedes tapasztalattal rendelkezik a mérnöki és gyártási ágazatban, székhelyük az észak olaszországi Modena városban található. Későbbi terjeszkedésül során azonban az Egyesült Államokban és Kanadában, 2012-től pedig Duluthban, Grúziában is létesítettek telephelyet.  Az OLI elektromos és pneumatikus ipari vibrátorok és áramlástechnikai eszközök, valamint a beton-frekvenciaváltók és vibrátorok felelős szállítója. Jó ár-érték aránnyal rendelkező, magas színvonalú termékekkel, valamint teljes körű tanácsadással, átfogó szolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére.

 

Oli tűvibrátor

Keresse az OLI tűvibrátorokat a Turbosolnál!


A tűvibrátor felépítése és működése


Az elektromos nagyfrekvenciás tűvibrátor egy vibrátorfejjel, 10 méteres elektromos kábellel és 5 méteres belsőleg megerősített tömlővel van ellátva. A nagy centrifugális erőt nagyfrekvenciás elektromos motor hozza létre, amely a vibrációs fejbe van integrálva. A készülék poliamidos billentyűzettel van felszerelve, kiegészítve egy kapcsolóval. A folyamatos használatból eredő kopás ellen megerősített tömítéssel rendelkezik.

A légbuborékok gyors eltávolítását a nagymértékben megnövekedett tömörítési kapacitás teszi lehetővé, ezzel létrehozva egy mechanikailag erős, tartós és homogén betonerősséget, amelyben nem keletkeznek repedések, üregek. A rezgőfejet meghatározott, szabályos távolságokban kell a betonba vezetni, ami legalább nyolcszorosa kell, hogy legyen a fejátmérőhöz képest. A tűvibrátor használatával kapcsolatban tanácsoljuk, hogy a vibrálások egyenként 5-15 másodpercig tartsanak. Figyelem, a gép kikapcsolása csak a rezgés teljes leállása után lehetséges!

A tűvibrátor előnye, hogy nem melegszik túl, a vibrációsfej tartós, könnyű karban tartani és 100%-osan vízálló!


Tűvibrátoraink és frekvenciaváltóink részletes adatairól itt tájékozódhat:

 

Tovább az OLI tűvibrátorokhoz

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: tűvibrátor