Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Öt nyomós érv a Turbosol-nál vásárolható polisztirol vágók mellett

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az épületek szigetelése. Az új épületek tervezésekor már kalkulálnak a szigetelőanyag mennyiségével és költségével, de a korábban épült épületek szigetelése is egyre elterjedtebbé válik, gondoljunk csak a panel társasházak szigetelésére. A különböző szigetelőanyagok feldolgozása azonban nem egyszerű és nem mindegy milyen eszközöket használunk a tökéletes végeredmény eléréséhez. A Turbosol Kft. által forgalmazott modern polisztirol vágók szakszerű segítséget nyújtanak a hőszigetelő táblák megmunkálásában.

 

Tovább a polisztirol vágókhoz

 

5 érv a Turbosol polisztirol vágók használata mellett:


1.    Gyors munkavégzés: a Turbosol polisztirol vágókkal a polisztirol lapokon gyors, pontos és tiszta vágás végezhető vastag lapok esetén is. Nem szükséges a lapok előjelölése, akár ívek, speciális vágások kialakítása esetén is könnyedén precíz munkát végezhetünk, egyszerűen. A hagyományos eszközökkel ellentétben vágás után nincs szükség plusz utómunkára.

2.    Precíz vágás: a polisztirol feldolgozása során fontos a precíz vágás, hogy az egyes darabok pontosan illeszkedjenek egymáshoz. A Turbosol polisztirol vágó két irányban eldönthető vágókerettel, és skálázott vonalzókkal garantálja a tökéletesen precíz vágást. A megmunkált anyag felülete a hagyományos eszközökkel (fűrész, szike) ellentétben tökéletesen sima és egyenletes marad, ezáltal a vágásoknál is tökéletesen illeszkednek egymáshoz a munkadarabok.

3.    Könnyű használat: fontos szempont, a polisztirol vágó könnyű és egyszerű használata. A Turbosol eszközei úgy vannak kialakítva, hogy azok könnyen szállíthatók legyenek, lábaik kihajthatók, könnyedén nyithatók és csukhatók, ezáltal hatékony és kompakt eszközök. Még inkább megkönnyíti a munkát a rögzíthető vágási mélység, melynek segítségével gyorsabb és hatékonyabb munka végezhető, tetszőleges vastagságú lapokat vághatunk a helyszínen, könnyedén.


4.    Hosszú élettartam: új eszköz vásárlásakor célunk olyan eszközt választani, mely hosszú ideig szolgálhat minket. A Turbosol által forgalmazott polisztirol vágók alumínium vázból és minőségi anyagokból készülnek, melyek masszívak és ellenállnak a munka során ért megpróbáltatásoknak. Nem igényelnek nagy karbantartást, a munka utáni gyors tisztításon kívül, mely sűrített levegővel könnyedén megoldható. A hosszú élettartam és a zavartalan működés garantált.

5.    Környezetbarát: végül, de nem utolsó sorban nem elhanyagolható, hogy a vágószál magas hőmérséklete lehetővé teszi a vágási hulladék nélküli munkát, így a munkaterületen nem keletkezik tömérdek mennyiségű apró és összeszedhetetlen darabka, melyek veszélyes hulladéknak számítanak!

A Turbosol által forgalmazott polisztirol vágókkal minden felület pontosan és precízen hőszigetelhető. A 3D kreatív vágókerettel pedig dekorációs célra is vághatunk tetszőleges mintákat polisztirol táblákból.
Turbosol által forgalmazott polisztirol vágóinkról és még számos további termékünkről ide kattintva olvashat.

 

Tovább a polisztirol vágókhoz

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hasznos tudnivalók