Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
POLIERI ORION TECH 350 -INC
15.875 Ft (12.500 Ft + ÁFA)
Menny.:db

POLIERI ORION TECH 350 -INC

15.875 Ft (12.500 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cégtörténet:

Az "Officine srl Polieri" 1982 óta az építőipari gépgyártás kiemelkedő tagja, és az évek során sikerült jó hírnevet kivívni a minőséggel az építőipari gépek piacán. A cég tevékenysége huszonöt évre nyúlik vissza, amely rengeteg tapasztalatot adott hozzá a gyártáshoz és a jó minőség eléréséhez, ez teszi lehetővé, hogy a piac számára innovatív termékeket tervezzenek amik kielégítik a piaci igényeket. A gyártás korszerű berendezésekkel és gépekkel 25.000 négyzetméteren történik.

Termék leírás:

Nincs szüksége nagy kézi erőre pedálra, fogaskoszorúra, egyéb kitámasztó dobrögzítő módszerre. Az önzáró csigahajtómű segítségével könnyedén tudja a dob dőlésszögét beállítani ugyanakkora erővel üresen mint megrakott állapotban.. Minden mozgó rész a dobforgató tengely kivételével teljesen zárt, ezáltal nem tud az anyag lerakódni, megkötni. A gép karbantartása napi dob tisztítás kivételével 0. Nincs szükség zsírra, olajra egyéb kenőanyagokra amelyek összegyűjtik a különböző szennyeződéseket.

Csendes, különlegesen alkalmas kis mennyiségű habarcs és beton keveréséhez optimális minőséggel. Különlegesen érdekes a hajtóműves keverő, amely kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé. Elektromos, egy és háromfázisú motor hőkioldó kapcsolóval. Öntött szerkezetű acél keverődob, a keverő lapátok elhelyezése homogén és gyors keverést tesz lehetővé. A gép megfelel az UNIÓ-s normáknak és rendelkezik CEE minősítéssel.

A bérlés feltételei

  • cég papírok (aláírási címpéldány, cégkivonat, pecsét, ha szükséges meghatalmazás az aláítótól,személyi igazolvány, lakcím kártya)
  • magánszemély (személyi igazolvány, adókártya, lakcím kártya)
  • kaució letétbe helyezése amelynek összege a gép típustól függően változik
  • a gép szállításáról a bérbevevőnek kell gondoskodnia, igény esetén a gépet térítés ellenében kiszállítjuk
  • a bérleti díj minden napra vonatkozik
  • a gép szakszerű kezeléséről a bérlőnek kell gondoskodnia
  • a gépbérleti díjak a bérlés idejétől függően változik

Műszaki adatok

POLIERI ORION Tech 350
Villanymotor teljesítménye 230V , 1,55 kW
Doboforgatás módja Önzáró hajtómű segítségével nagy kézi erő nélkül.
Keverő dob kapacitása 300 l
Percenkénti dob fordulat 24 fordulat/perc
Hosszúság 1570 mm
Szélesség 900 mm
Magasság 1470 mm/td>
Súly 180 kg