Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Polisztirol vágó, az egyik legjobb hőszigetelő formálója

Az építőiparban az egyik legelterjedtebb, magas minőségű hőszigetelő anyag, a polisztirol. A polisztirol a sztirol kémiai egyesülésével, szintézisével jön létre. Több néven is közismert, mint például a hungarocell, nikecell vagy dryvit hőszigetelés. Széles körben hozzáférhető alapanyag, ami kedvező árának, kiváló tulajdonságainak és könnyű alkalmazhatóságának köszönhetően az egyik legnagyobb mennyiségben forgalmazott hőszigetelő anyag. Többféle változatban is elérhető, ezért mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb típust, mint például a grafitos, az extrudált (XPS) vagy az expandált (EPS) polisztirol lemezt.

A polisztirol egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy rendkívül környezetbarát. Tartósságának köszönhetően, hosszú távon energiát és pénzt takarít meg. A celláiba zárt levegő segítségével tudja a hőt megfelelően szigetelni, és átereszteni a párát, ezért évről évre csökkenti a fűtés és hűtés költségeit.  

Fontos, hogy nem csak a hő, de hangszigeteléssel is bír, valamint ellenáll a mindennapi időjárás változásainak is. Gond nélkül társítható más alapanyagokkal, nem keletkezik a különböző anyagok között ellenreakció. Szerkezete könnyű, szállítása kényelmesen megoldható. A polisztirol könnyen vágható és alakítható, így segít a gyors és hatékony munkavégzésben.


kézi polisztirol vágó


Milyen polisztirol vágó eszközt alkalmazzunk?


Ahhoz, hogy a szigetelni kívánt területhez a megfelelő nagyságú és formájú hőszigetelőt kialakítsuk, mindenképp egy jó minőségű polisztirol vágó eszközre van szükség. Ez lehet kézi vagy táblás. Lényeges, hogy a munkákhoz a legjobbat és legmegbízhatóbbat válasszuk. A kiválasztásnál figyelembe kell venni a kialakításukat és a különböző paramétereket. Bármilyen polisztirol vágó mellett is döntsön, fontos, hogy olyan eszközbe fektesse a pénzét, ami hosszútávon megbízható, és jó ár-érték aránnyal rendelkezik!


Nézze meg polisztirol vágó kínálatunkat, hogy segítsünk a döntésében:


Tovább a polisztirol vágókhoz

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: polisztirol vágó