Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
SIMA DEL52 asztali betonvashajltó
5.742.051 Ft (4.521.300 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Youtube videók

SIMA DEL52 asztali betonvashajltó

5.742.051 Ft (4.521.300 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A kívánt csapszög eléréséhez szükséges csapokkal, görgőkkel és tüskékkel együtt szállítva.

A DEL hajlítógépek minden modellje az opcionális tartozékok felhasználásával keverőkarokat, spirálokat és karikagyártásokat is képes előállítani.

A gépkezelő az egyszerű, alacsony költségű karbantartást a helyszínen is elvégezheti.

Az egyfázisú 230 V-os inverter verzió kapható a DEL 32 modellhez.

 

Minden DEL hajlító fel vannak szerelve kötelező biztonsági rendszerekkel és eszközökkel, hogy megfeleljenek a nemzetközi biztonsági előírásoknak.

 

Mechanikus biztonsági eszközök: Automatikus leállítás, amikor az elülső ajtó kinyílik, vagy amikor a felső átlátszó polikarbonát pajzsot felemelik.

Elektromos biztonsági berendezések: Teljesen hermetikus vezérlőpanel, jobb / bal forgatóválasztóval, feszültség- és áramerősség-kijelzővel és mágneses hővédő megszakító kapcsolóval.

Pontos szögbeállítás csapokkal és induktív érzékelőkkel, szennyeződés és vízálló, sokkal megbízhatóbb, mint a szokásos végálláskapcsolóknál.

Oldalsó rövid vonalzók lyukakkal a csapok számára, lehetővé téve a pontos beállítást a szög beállításánál (DEL 32 és DEL 36 modellek).

A DEL 45 és a DEL 52 modellek oldalsó hosszú vonalzóval vannak felszerelve, amely dupla kanyarodást tesz lehetővé a „Z” alakú figurákhoz (palack nyak formái).

Kérésre két fordulatszámú motor kapható a DEL 32, DEL 36 és DEL 45 modelleken.