Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Táblás polisztirol vágó

A polisztirol vágó kialakításának köszönhetően bárhol könnyen és gyorsan felállítható. Egyszerű ki- és bekapcsolással hamar üzemkész állapotba hozható, így nem kell sokat várni a munka megkezdésére. A különböző típusok más-más maximális vágási hosszt, mélységet és vastagságot biztosítanak, ezért megfelelnek a különféle vállalkozói igényeknek. Egyes vágógépekhez 3D vágókeret is hozzákapcsolható a szabadon választott formák kialakításához.

A polisztirol vágó a transzformátora segítségével kis feszültséget hoz létre, amelynek segítségével a vágóhuzal üzemi hőfokra melegszik. Így könnyen és minimális érintkezéssel képes a polisztirol lapokat vágni. A huzalt felmelegített állapotban tilos megfogni, mivel égési sérüléseket okoz. Szükség esetén könnyen cserélhető elemről van szó.


asztali polisztirol vágó


A polisztirol vágó technológiájának köszönhetően nem keletkezik a vágásból származó veszélyesnek minősülő hulladék. A vágási felület pontos és egyenletes, így precíz és gyors munkavégzést tesz lehetővé. A gumival ellátott az eszköz csúszásmentesen tartják, a vágás így biztonságos és stabil lesz.

A vágógép felső és alsó szögbeállítóinak a segítségével konfigurálhatóak a különböző vágási formák. A vastagság állító lehetővé teszi a polisztirol lapok eltérő mélységű és vastagságú szeletelését.

A gép elemeit minden használat után meg kell tisztítani. A vágógép tisztítása szárazon történik, ami lehet egy száraz ecsettel vagy sűrített levegővel.


Tekintse meg polisztirol vágóinkat és válassza ki az igényeinek legmegfelelőbb eszközt!

 

Tovább a termékeinkre!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: polisztirol vágó