Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A minőségi betonkeverő, a jó beton gyártója

A beton az építkezési munkálatok egyik gyakran használt építőeleme.

Három szempont szerint van osztályozva:

  1.     a tömörség,
  2.     a sűrűség
  3.     és az adalékanyag alapján.


A jó minőségű beton létrehozása függ többek között annak agyagosságtól, a cement fajtájától, az adalékanyag szemcséitől, a pórusosságtól, stb.

A gazdaságos betonkeverés lényege, hogy a lehető legkevesebb cementet használjuk fel a beton létrehozásakor. A felhasznált cement mennyiségét és minőségét szilárdsági mutató jelöli, amit az adalékanyagok is befolyásolnak. Ez a mutató 4-től 40-ig emelkedik. A maximális szemnagyság a betonban előforduló kavics nagyságát mutatja. Általában 8 és 32 mm között van.

Fontos jellemzője a betonnak a teljesítőképesség, ami az egyéb tulajdonságait foglalja magába. Függ attól, hogy mennyire eltartható, milyen szilárd, megfelelő-e a vízáteresztő képessége vagy, hogy mennyire bedolgozható.

 

A megfelelő beton minőséget csak egy jól teljesítő betonkeverő segítségével tudjuk elérni.

sipe ttm nagy teljesítményű kényszer betonkeverő

 


SIPE TTM kényszer betonkeverő


A SIPE Korlátolt Felelősségű Társaság 1979-ben jött létre Olaszországban, Montichiariban. Jelenleg 35 évet meghaladóan piacvezető az építőipari gépek és komponensek területén. Magas minőségben, innovatív technológiával nyújt széles körű választékot a fogyasztók számára.  

Cégünk a SIPE, olasz márkájú betonkeverő több típusát is forgalmazza, kisebb és nagyobb méretben is elérhető. Az általunk forgalmazott legkisebb keverődob kapacitása 100 liter, a legnagyobbé pedig 2 100 liter. A SIPE kényszer betonkeverői átlagosan 3-5 keverőlapáttal rendelkeznek.  

A kényszerkeverőkben először a beton száraz alapanyagait szárazon kell összekeverni, a vizet csak ezután lassan, egyenletesen kell hozzáadni, így nem fog a dob oldalához tapadni.

A keverők minden használat után tisztítást igényelnek. Fontos, hogy csak áramtalanítás után tisztítsuk meg az eszközt, elkerülve ezzel az esetleges baleseteket. 

 

Válasszon a munkájához megfelelő, magas minőségű betonkeverőt a termékpalettánkból!  

 

Tovább a termékeinkre!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: betonkeverő