Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

betonkeverő

Beton készítése, minden fontos tudnivaló egy helyen

A jó idő beköszöntével sorra kezdődnek meg a betonozási munkálatok, amelyet sokan még mindig házilag szeretnek megoldani, ehhez azonban elengedhetetlen néhány szabály, illetve jótanács betartása beton készítése során, ha tartós végeredményre törekszünk.

Íme a sokszínű betonkeverő!

A betonkeverő nemcsak az építkezéseken jelent óriási segítséget, de olyan egyedi ötletek életre hívásánál is jó szolgálatot tehet, mint egy kerti tavacska.

Betonkeverővel a tökéletes bejárati járdáért!

Szeretné otthona udvarát komfortosabbá tenni? Jó lenne esős időben is nem nyakig sárosan betoppanni a házba?

Ciklopkő, térkő, aszfalt vagy beton? Amennyiben költséghatékony, de tartós és könnyű megoldásra vágyik egy betonbejáró a legjobb választás.

Ismerje meg a betonkeverőt - részleteiben!

Átalakítás, bővítés előtt áll otthona? Precíz, de gyors munkára vágyik? Akkor egy remek betonkeverő bizonyára sokat lendíthet majd a munkatempón.

Betonkeverő bérlés, vagy betonkeverő vásárlás?

Amikor már tudjuk, hogy betonkeverőre van szükségünk, felvetődik a kérdés, hogy béreljünk vagy vásároljunk egyet a munka elvégzésére. A döntés alapos megfontolást és utánajárást igényel, hiszen sok mindentől függhet, hogy melyik éri meg számunkra a legjobban.

Polieri Minihobby, betonkeverő a kis munkálatokhoz

Egy betonkeverő minden építkezés alapvető eszköze, de jó szolgáltot tesz apróbb otthoni munkálatok során is. Legyen szó kocsibejáró, vagy járda betonozásáról, esetleg pár lépcsőfok kialakításáról vagy beton kerti díszek készítéséről, tökéletes választás lehet a Polieri termékcsalád legkisebb tagja, a Polieri Minihobby.

Messersi DBA-H-1000 B/BW : az önjáró betonkeverők óriása

A Messersi S.P.A.-t két testvér alapította 1957-ben és egy kis műhelyben kezdtek építőipari berendezéseket gyártani. A cég gyorsan fejlődésnek indult és mára a legmodernebb tervezési technológiákat és kiváló minőségű anyagokat használva állítják elő termékeiket.

Betonozás házilag bérelt Turbosol betonkeverővel

Napjaink munkaerő piaci viszontagságai minden területen éreztetik hatásukat. A leginkább érintett ágazatok között a vendéglátóipar mellett ott az építőipar is.

A minőségi betonkeverő, a jó beton gyártója

A beton az építkezési munkálatok egyik gyakran használt építőeleme.

Kicsi a betonkeverő, de erős, avagy a Polieri Orion Tech 250

Minden építkezésen fontos, hogy a lehető legjobb eszközöket használjuk, ezáltal is biztosítva a megfelelő eredmény elérését és a minőségi kivitelezést. A Turbosol Kft célja, hogy ügyfelei számára a legjobb termékeket biztosítsa, ezért csak az építőipari gépgyártás kiemelkedő tagjaival dolgozunk együtt. Legyen szó gépvásárlásról vagy gépbérlésről nálunk minőségi és időtálló termékeket talál!