Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Messersi DBA-H-1000 B/BW : az önjáró betonkeverők óriása

A Messersi S.P.A.-t két testvér alapította 1957-ben és egy kis műhelyben kezdtek építőipari berendezéseket gyártani. A cég gyorsan fejlődésnek indult és mára a legmodernebb tervezési technológiákat és kiváló minőségű anyagokat használva állítják elő termékeiket. Céljuk az ügyfelek igényeinek magas szintű kielégítése és ezáltal sikeresebbé válásuk segítése.

 

Tovább a betonkeverő gépekhez!


A Messersi DBA-H 1000 B/BW betonkeverő


Betonkeverők kínálata óriási, számos féle betonkeverő közül választhatunk, kicsiktől a nagyokig, a Messersi cég ezen gépével azonban kifejezetten gyors és minőségi munkát végezhetünk. A keverő és beemelő rész hidraulikus vezérlésű, mely beépített saját víztartállyal és vízszivattyúval rendelkezik, melyek a keveréshez szükséges vizet biztosítják. A gép szerkezete úgy került kialakításra, hogy annak működtetése egyszerű legyen. A beemelő kanál segítségével a kezelő összeszedi a szükséges szárazanyagot és a keverődobba helyezi, majd a víztartályból a vizet könnyedén a keverendő anyaghoz adja. A hidraulikus kezelőpulttal a keverődob forgási iránya, a beemelő kanál, a dob dőlésszöge, és a vízmennyiség adagolása gyorsan és egyszerűen állítható. A vízadagoló mellett beépített mosóberendezés is található, melynek működése is a vezérlőpulton állítható.


hidraulikus vezérlésű betonkeverő

A Messersi betonkeverő jól felszerelt és könnyű használatot tesz lehetővé


A gép összkerékhajtású és csúszó kardántengelyes kormányzású, közúton maximum 20 km/h-val, második fokozatban könnyedén közlekedhetünk vele.


Ha további információkra van szüksége a betonkeverőkkel vagy a betonozással kapcsolatban kattintson ide!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: betonkeverő