Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ismerje meg a betonkeverőt - részleteiben!

Átalakítás, bővítés előtt áll otthona? Precíz, de gyors munkára vágyik? Akkor egy remek betonkeverő bizonyára sokat lendíthet majd a munkatempón, hogy mihamarabb visszatérhessen élete a megszokott kerékvágásba!


Az egyenletes betonminőség elérésének és az időtakarékos, de minőségi munkavégzésnek elengedhetetlen eszköze: a megfelelő betonkeverő!


Az egyes modellek mind méretben, mind felépítésben, mind működésben eltérő sajátosságokkal rendelkeznek, így hát nehéz lehet kiválasztani közülük az Ön elvárásainak legmegfelelőbb darabot. De hogyan is épül fel egy betonkeverő? Olvasson tovább, segítünk!


Etető


Az etető feladata kettős: egyrészt a keverődobba vezeti az adalékanyagokat,
másrészt a kisebb keverőnél mechanikusan mozgatva a kész masszát a megfelelő helyre juttathatjuk vele.
Nagyobb teljesítményű modelleknél (vagy keverőautóknál) egyfajta felvonó szerkezettel irányíthatjuk azt a dob fölé.


Keverődob és a keverék


A keverődob a betonkeverő legfontosabb szerkezeti egysége-amely a beton alapanyagait, a kitűzött munkához szükséges minőségűvé teszik, adott idő alatt, az előre megállapított mennyiségben. A benne lévő lapátokkal az adalékanyagokból tökéletes keveréket kapunk.
A betonkeverők a típusuk szerint más-más keverő dob kapacitással, és percenkénti keverődob fordulattal rendelkeznek. Cégünk legkedveltebb Polieri Orion Tech betonkeverői a legkisebb 140 literes keverő dob kapacitástól a 400 literes változatig elérhetőek.


tökéletes keverék adalékanyagokkal


Vízmérővel a cementpép ellen


Egy már inkább specifikus mintsem alapvető jellemzője egy keverőnek, ugyanakkor fontos szerepet tölt be. A víz túladagolásával cementpépet idézhetünk elő, vagyis romlik a kötés erőssége.


cement megfelelő víz adagolással


Csendes társ a legnagyobb felfordulásban


A betonkeverőnek nemcsak jól, de lehetőleg minél kisebb zajgenerálással kell működnie. A legtöbb gépnél a lapátok mozgatása olyan hajtóművel történik, melyek minimális zajtermeléssel látják el feladatukat.


A jó munkához, jó társ kell! Tekintse meg betonkeverő kínálatunkat, és válassza ki az Önhöz illő "munkatársat"!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: betonkeverő