Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kicsi a betonkeverő, de erős, avagy a Polieri Orion Tech 250


Minden építkezésen fontos, hogy a lehető legjobb eszközöket használjuk, ezáltal is biztosítva a megfelelő eredmény elérését és a minőségi kivitelezést. A Turbosol Kft célja, hogy ügyfelei számára a legjobb termékeket biztosítsa, ezért csak az építőipari gépgyártás kiemelkedő tagjaival dolgozunk együtt. Legyen szó gépvásárlásról vagy gépbérlésről nálunk minőségi és időtálló termékeket talál!

 

Ismerje meg Polieri Tech kínálatunkat!

 


Kicsi de erős, a Polieri Orion Tech 250 betonkeverő


A Polieri Orion Tech gépcsalád tagjai tökéletes választások kis mennyiségű beton keveréséhez. A Polieri Orion Tech legkisebb betonkeverő tagjának dobkapacitása 140 liter, míg a legnagyobb típus 450 literes dobbal rendelkezik.


További termékjellemzőkre kíváncsi? – Tekintse meg a Polieri Orion Tech 250 technikai paramétereit:

  •     Villanymotor teljesítménye: 230V , 1,1 kW
  •     Dobforgatás módja: Önzáró hajtómű segítségével nagy kézi erő nélkül.
  •     Keverő dob kapacitása: 200 l
  •     Percenkénti dob fordulat: 24 fordulat/perc
  •     Hosszúság: 1440 mm
  •     Szélesség: 900 mm
  •     Magasság: 1380 mm/td>
  •     Súly: 155 kg


A Polieri Orion Tech 250 a család második legkisebb tagja, mely 200 literes dobbal rendelkezik, a benne lévő keverőlapátok elhelyezése tökéletes homogén keverést tesz lehetővé. A dob dőlésszögét egyszerűen megváltoztathatjuk az önzáró csigahajtóműnek köszönhetően. Habarcs és beton keveréséhez egyaránt alkalmas. Kialakításának köszönhetően nem szükséges nagy erőkifejtés, könnyen, gyorsan dolgozhatunk vele, bármi egyéb kitámasztó használata szükségtelen. Az acél keverődob és a minőségi alapanyagok garantálják, hogy sokáig segítsék munkánkat. Minden mozgó része teljesen zárt, hozzájárulva a hosszú hasznos élettartamhoz.


Tekintse meg Polieri Orion Tech 250 gépet munka közben!


A Polieri Tech betonkeverő nem igényel nagy karbantartást, elegendő a napi használat utáni dobtisztítás a megfelelő működés érdekében.  Más gépektől eltérően ennek a típusnak nincs szüksége zsírozásra, vagy egyéb kenőanyag felvitelére, amelyek később melegágyai lehetnének a szennyeződések felgyülemlésének.

 

Ismerje meg Polieri Tech kínálatunkat!


Bármilyen típusú, méretű betonkeverőre is van szüksége a tökéletes minőségű munkához, cégünknél megtalálja az aktuális megbízásának legmegfelelőbb darabot!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: betonkeverő