Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Betonkeverővel a tökéletes bejárati járdáért!

Szeretné otthona udvarát komfortosabbá tenni? Jó lenne esős időben is nem nyakig sárosan betoppanni a házba?

Ciklopkő, térkő, aszfalt vagy beton? Amennyiben költséghatékony, de tartós és könnyű megoldásra vágyik egy betonbejáró a legjobb választás.


betonozott járda

Kövezze ki a bejárati utat egy betonkeverővel!


Mi jellemzi a betonburkolatot?


A betonburkolat egyik legnagyobb előnye merevségében és egyenletes terheléselosztási képességében rejlik. Professzionális munkát támogató betonkeverő, jól megválasztott alapanyagok mellett hosszú élettartammal bír, amennyiben nincs kitéve extrém megterhelésnek.


Könnyen tisztítható betonjárda

A beton feljáró mellett szól az, hogy nagyon könnyű tisztán tartani.


Termikus feszültség?


A kivitelezés során figyelemmel kell lenni az évszakok váltakozásával jelentkező hőmérsékletingadozásokra, ezért a betonozás során tágulási hézagokkal is számolni kell.


Amíg megköt az anyag


A beton kötési ideje burkolatfestéssel együtt bő egy hónapot vesz igénybe. A pontos kivitelezés azért fontos, mert ha a beton megköt, az esetleges hibák utólagos korrigálására csak a burkolat megbontása után, új kötőanyag hozzáadással nyílik lehetőség.


Aszfaltburkolat


Legnagyobb vonzereje abban rejlik, hogy jól bírja a dinamikus igénybevételt és a túlterhelést, és itt a termikus feszültség nem jelentkezik. Az aszfaltburkolatnál a kifáradás jelensége azonban kedvezőtlenebben jelentkezik.


Tekintse meg betonkeverő kínálatunkat, és válassza ki az Önhöz illő darabot!

Tartalomhoz tartozó címkék: betonkeverő