Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Polieri Minihobby, betonkeverő a kis munkálatokhoz

Egy betonkeverő minden építkezés alapvető eszköze, de jó szolgáltot tesz apróbb otthoni munkálatok során is. Legyen szó kocsibejáró, vagy járda betonozásáról, esetleg pár lépcsőfok kialakításáról vagy beton kerti díszek készítéséről, tökéletes választás lehet a Polieri termékcsalád legkisebb tagja, a Polieri Minihobby. Ezzel a kicsi és könnyen használható betonkeverővel mindenki átélheti az otthoni betonozás élményét és az alkotás örömét.

 

Tovább a Polieri Tech betonkeverőkhöz!


A Polieri Minihobby betonkeverő


Polieri gépcsalád legkisebb tagja, mely kiválóan alkalmas kis mennyiségű beton tökéletes kikeverésére. Masszív felépítésű, minőségi anyagokból összeállított. A 100 liter kapacitású keverődob és a lapátok öntött acélból készültek, ezáltal lehetővé téve a gyors és optimális keverést. Kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet, amikor nem használjuk, szétszerelve közel annyi helyen elfér, mint egy közepes méretű puff, 55 kilójával pedig könnyen mozgatható.


könnyen szállítható és szerelhető betonkeverő

Könnyen szétszerelhető így kis helyen tárolható betonkeverő


A mozgó részek teljesen zártak, így nem kell aggódnunk, hogy az anyag lerakódik ezeken a részeken és károsítja a betonkeverőt, csökkentve annak élettartalmát. Fontos azonban a használat után a megtisztítás, a keverődobot vízzel alaposan mossuk ki, hogy az anyag ne kössön bele, ezzel is hozzájárulva, hogy gépünk még sokáig szolgálatunkra álljon.


Betonkeverőinkről és még számos további termékünkről ide kattintva olvashat.

 

Tovább a Polieri Tech betonkeverőkhöz!

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: betonkeverő