Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Magas minőséget előállító betonkeverő

A betonozás egyik nélkülözhetetlen munkaeszköze a betonkeverő gép. Számos előnnyel rendelkezik, amivel nagyban hozzájárul betonozási munkálatok elvégzéséhez. Kis idő alatt nagy mennyiségben állítja elő a megfelelő állagú betont, ezért kevesebb munkaerőre van szükség a betonozáshoz. Tartós, több éven keresztül zavartalanul működik, így megvásárlása hosszú távú befektetést jelent az építőipar számára.

A piacon többféle betonkeverő is fellelhető, mint például a forgódobos, a telepített, az önjáró keverők vagy a kényszerkeverők. Ezek közül kiválaszthatja az igényeinek megfelelő munkagépet.

 

Miért előnyös a kényszerkeverő?


A kényszerkeverő nagyobb mennyiségű és jobb minőségű beton keverését biztosítja rövid idő alatt. Munka közben a keverés folyamatát figyelemmel kísérhetjük, ellenőrizhetjük.  

A kényszerkeverő működhet egyenáramról, amikor is vagy a keverődob végzi a mozgást a lapátok körül vagy éppen fordítva, a lapátok forognak, míg a dob stabilan marad, továbbá használhat váltóáramot ahol is mindkét alkatrész - a lapátok és a keverődob is - forgó mozgást végez, de egymással ellentétes irányban.

Ezen betonkeverő gép használata olyan projektek megvalósításánál alkalmas, ahol magas minőségi követelménynek kell megfelelni.

POLIERI TECHNOMIX magas minőségű kényszerkeverő

Kínálatunkban a POLIERI TECHNOMIX magas minőségű kényszerkeverők állnak az Ön rendelkezésére. Kisebb és nagyobb méretben is elérhetőek. A kisebb gép tartálya 130 literes, a nagyobb típusé 380 liter. Ezek a betonkeverő eszközök egyenáramúak. Esetükben a lapátok forognak, a dob pedig egy helyben marad.  

Bármelyik betonkeverő mellett is döntsön, a minőséget garantáljuk!


Az alábbi linken megnézheti a kínálatunkat:

 

Tovább a termékeinkre!

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: betonkeverő