Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
POLIERI ORION TECH 190
528.066 Ft (415.800 Ft + ÁFA)
Menny.:db

POLIERI ORION TECH 190

528.066 Ft (415.800 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cégtörténet:

Az "Officine srl Polieri" 1982 óta az építőipari gépgyártás kiemelkedő tagja, és az évek során sikerült jó hírnevet kivívni a minőséggel az építőipari gépek piacán. A cég tevékenysége huszonöt évre nyúlik vissza, amely rengeteg tapasztalatot adott hozzá a gyártáshoz és a jó minőség eléréséhez, ez teszi lehetővé, hogy a piac számára innovatív termékeket tervezzenek amik kielégítik a piaci igényeket. A gyártás korszerű berendezésekkel és gépekkel 25.000 négyzetméteren történik.

Termék leírás:

A dob mozgatása a biztosító lábpedál lenyomása után a tekerő kar elfordításával történik. Minden mozgó rész a dobforgató tengely kivételével teljesen zárt, ezáltal nem tud az anyag lerakódni, megkötni. A gép karbantartása napi dob tisztítás kivételével 0. Nincs szükség zsírra, olajra egyéb kenőanyagokra amelyek összegyűjtik a különböző szennyeződéseket.

Csendes, különlegesen alkalmas kis mennyiségű habarcs és beton keveréséhez optimális minőséggel. Különlegesen érdekes a hajtóműves keverő, amely kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé. Elektromos, egy és háromfázisú motor hőkioldó kapcsolóval. Öntött szerkezetű acél keverődob, a keverő lapátok elhelyezése homogén és gyors keverést tesz lehetővé. A gép megfelel az UNIÓ-s normáknak és rendelkezik CEE minősítéssel.

Műszaki adatok

POLIERI ORION Tech 190
Villanymotor teljesítménye 230V , 0,75 kW
Doboforgatás módja Biztosító lábpedál lenyomása után a tekerő kar elfordításával történik
Keverő dob kapacitása 140 l
Percenkénti dob fordulat 24 fordulat/perc
Hosszúság 1320 mm
Szélesség 710 mm
Magasság 1300 mm/td>
Súly 85 kg