Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
SIMA CEL36P telepített betonvasvágó
3.086.786 Ft (2.430.540 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Youtube videók

SIMA CEL36P telepített betonvasvágó

3.086.786 Ft (2.430.540 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A SIMA CEL CEL 36 P vágók referenciákká váltak a fűrésztárcsák piacán: négy modell sorozat a legnagyobb teljesítményű a nehéz vágási munkákhoz.

Megbízható, erős és tartós. Nagyon ellenálló az öntöttvas monoblokkokkal megmunkált alváznak köszönhetően. Kiváló teljesítmény intenzív armatúráknál, napi több, mint 8 órán át képes dolgozni építkezéseken vagy rebar-műhelyekben.

Kifejezetten bérleti flottákhoz ajánljuk, mivel magas jövedelmezőség, alacsony karbantartási költségek és tartósság, lehetővé téve a hosszú távú bérleti díjakat.

A CEL 36 P modellhez kapható egyfázisú 230 V-os motorváltozat, amely lehetővé teszi a működést háromfázisú tápellátás nélkül a hálózatról vagy a hálózati tápegységről.

Minden CEL olló modell fel van szerelve kötelező biztonsági rendszerekkel és eszközökkel, hogy megfeleljenek az összes nemzetközi biztonsági előírásoknak:

Mechanikus biztonsági eszközök: egy pajzs takarja a vágópofát és a pengéket. Megakadályozza a véletlen működést, mivel reteszeli a láb- és kézvezérlőt.

Elektromos biztonsági berendezések: vészleállító és alacsony feszültségű lekapcsoló készülék megakadályozza a gép újratöltését az ellátás megszakítása után. A 60Hz-es motorváltozatok mágneses hőkapcsolóval vannak felszerelve, amely megakadályozza a motor instabil áramellátást.

Cserélhető, négy oldalú hosszú élettartamú vágópengék, téglalap alakú és króm acélból készültek.

Nagyobb vonóerő és sima futás az olajfürdős trapéz- és helikoidális fogaskerekeinek köszönhetően, ezáltal biztosítva a legnagyobb teljesítményt a nehéz felhasználók számára, és minimalizálva a karbantartást.

Műszaki adatok

SIMA CEL36P

Motor

Elektromos 400V (~3)

Feszültség (V)

400 (~3)

Teljesítmény (kW)

1,5

Max. Ø vágható átmérő (mm)

36

Vágás (1/min)

110

Méretek (mm)

1110x710x970

Súly (kg)

247

VTSZ

8464